Ultimate 5:2 Diet Recipe Book

ultimate-52-diet-recipe-book5:2 diæten transformer liv i hele verdenen. 1000vis af folk taber sig og får et meget bedre helbred.

The Ultimate 5:2 Diet Recipe Book gør denne livsstil endnu nemmere, med opskrifter der gør dine fastedage til en fornøjelse.

Den er fyldt med nemme og lækre retter fra god morgenmad, internationale retter, super supper og søde sager.

Denne nede på jorden guide af Kate Harrisson, som også har skrevet 5:2 diæten, blander gode opskrifter pengebesparende tips og praktiske råd som gjorde 5:2 diæten til en bestseller.

Kogebogen fokuserer på friske, lækre og hurtige retter der på ingen måde smager som diæt mad. Bogen indeholder mere end 85 retter der alle er lavet ud fra devicen om at de ikke må indeholde for mange kalorier. Du får endda tips til hvordan du selv kan tilrette dem efter din egen smag og budget.

The Ultimate 5:2 Diet Recipe Book er den eneste kogebog du nogensinde får brug for at hjælpe dig med at tabe dig, øge din hjernekapacitet og ændre din holdning til mad for evigt.

Køb Ultimate 5:2 Diet Recipe Book online

ForhandlerPris fraFragtTotal pris fraLæs mere
Saxo.com0,00 DKK19,95 DKK19,95 DKKLæs mere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *