Om siden

timmy52faste.dk er en side kan hjælpe dig med din 5:2 faste ved hjælp af gode råd, inspiration og opskrifter.

Siden bliver skrevet og vedligeholdt af Tim Liljendahl.

Idegrundlag

Jeg har været på 5:2 fasten siden jeg så dokumentaren Eat, Fast and Live Longer i starten af januar 2013. Dengang var der ikke så mange som kendte til “kuren” og det var derfor en jungle at finde ud af hvordan det skulle skrues sammen, så jeg ikke forfaldt til at spise det samme på alle fastedage.

5:2 fasten startede som en 30 dages udfordring, da jeg ikke vidste om det var noget jeg ville kunne leve med. Det at det var en udfordring gjorde at det var mere en leg end en sur pligt.

Status her ca 5 mdr efter udfordringens start er at jeg har tabt ca 14kg og jeg nu er tættere på min idealvægt end jeg har været i mange år.

Fremtiden for 52faste.dk

For at gøre det nemmere for folk at leve efter 5:2 fasten vil jeg forsøge at indsamle inspirerende opskrifter, samt svare på relevante spørgsmål i forhold til diæten.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til mig.

Gratis information

Indtil videre er alt information her på siden stillet gratis til rådighed for dig som bruger. Jeg kan dog modtage provision hvis du ender med at at lave et køb på et produkt som jeg henviser til.

Ønsker du ikke at jeg skal modtage provision kan du naturligvis selv finde frem til produktet på den enkelte side.

Hvis de gratis råd du får om 5:2 faste her på siden ikke er nok og gerne vil have online kostvejledning hvor du har mulighed for telefonkonsultation og personlig kostvejledning kan du købe dig til hjælp hos firmaer som tilbyder dette.

Gode råd

Du kan ikke stille mig til ansvar hvis du får det dårligt efter at have fulgt 5:2 fasten og hvis du er i den mindste smule i tvivl om hvorvidt du kan tåle 5:2 fasten bør du snakke med egen læge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.