Kylling i stegeso

Denne opskrift kan nemt følges selvom man ikke følger 5:2 fasten, her kan man eventuelt spise brød til eller lidt flere ris.

Mangler du en stegeso?

Hos billigbazaar kan du finde et stort udvalg af stegeso. Hos butikken får du endda 14 dages rentefri kredit og modtager varene før du skal betale for dem.

Kylling og grøntsager tilberedt i stegeso, hertil ris

Kylling i stegeso
Forfatter: 
Opskriftstype: Aftensmad
Forberedelsestid: 
Kogetid: 
Total tid: 
Portioner: 4
 
Nem og lækker kyllingeret med grøntsager tilberedt i stegeso, hertil hvide ris.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lad stegesoen trækken i vand i ca 30 minutter. Mens stegesoen trækker kan du forberede resten af retten.
  2. Skær grøntsagerne op i store dele. Krydr kyllingen med krydererierne.
  3. Når stegesoen har trukket fylder du den op med grøntsagerne nederst og kyllingestykkerne ovenpå.
  4. Det er vigtigt at stegesoen sættes ind i en kold ovn, da den ellers kan sprænge. Ovnen sættes på 175 grader og den skal have ca 1 time og 15 minutter.
  5. Når du tager stegesoen ud er det vigtigt a stille den på et træspækbrædt eller grydevarmer for at undgå den skal springe.
  6. Jeg har lavet risene i en riskoger så den står og passer sig selv samtidigt med at kyllingen er i ovnen.
  7. Mens kyllingen er i ovnen og risene er i riskogeren er der tid til at ordne køkkenet så der ikke står en kæmpe opvask efter maden er spist.
Ernæringsinformation
Portionsstørrelse: 285 kcal: 1170

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Kylling i stegeso, 6.0 out of 10 based on 5 ratings
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm denne opskrift: