Grillet paprikakylling med grøntsager

Lækker aftensmad til 2 personer. Er du ikke på faste kan du uden problemer spise det sprøde kyllingeskind og du behøver ikke at nøjedes med 75g kylling.

Når du har grillet en hel kylling har du også kylling i overskud til dagen efter hvor du ikke faster.

kylling-paa-rotesserie

Grillet kylling med grøntsager

Grillet paprikakylling med grøntsager
Forfatter: 
Opskriftstype: Aftensmad
Forberedelsestid: 
Kogetid: 
Total tid: 
 
Grillet kylliing med paprika og pandestegte grøntsager samt A-38 hvidløgsdressing
Ingredienser
  • Gulerødder (250g)
  • Persillerod (200g)
  • Rød peber (100g)
  • Porre (100g)
  • Hvidløg (25g)
  • Spidskål (100g)
  • A-38 (200g)
  • Kylling uden skind (150g)
  • Paprika
Instruktioner
  1. Kyllingen gnubbes i paprika og monteres på rotesserie og monteres derefter i weber gasgrillen som tændes på fuldt blus. Når temperaturen når 200 grader slukkes der for den midterste brænder
  2. Skyl grøntsager
  3. Skræl gulerødder og persillerødder og skær dem i stænger
  4. Porre flækkes på langs og skæres i grove tern
  5. Spidskålen snittes groft
  6. Halver snackpeber og skær dem i brede stykker
  7. Ca 30-35 efter at kyllingen er sat i grillen kan du starte med med grøntsagerne som skal laves på panden.
  8. Paprika ristes af på panden med en lille smule olie
  9. Persillerødder og gulerødder tilsættes og røres sammen med paprika i 1 min
  10. Presset hvidløg tilføres og retten steger videre i 1 min
  11. Porre tilføjes og grøntsagerne røres rundt i 1 min
  12. Nu tilføjes rød peber som skal have 1 min sammen med de andre grøntsag
  13. Til slut tilføjes spidskål og efter 2 minutter er grøntsagerne klar
  14. A-38 (0,5% fedt) røres op med ½ fed hvidløg og smages til med salt og peber
  15. Server kylling uden skind
Ernæringsinformation
kcal: 663

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm denne opskrift: