Lækker aftensmad til 2 personer. Er du ikke på faste kan du uden problemer spise det sprøde kyllingeskind og du behøver ikke at nøjedes med 75g kylling.
Når du har grillet en hel kylling har du også kylling i overskud til dagen efter hvor du ikke faster.
Grillet paprikakylling med grøntsager
Forfatter: Tim Liljendahl
Opskriftstype: Aftensmad
Forberedelsestid:
Kogetid:
Total tid:
Grillet kylliing med paprika og pandestegte grøntsager samt A-38 hvidløgsdressing
Ingredienser
- Gulerødder (250g)
- Persillerod (200g)
- Rød peber (100g)
- Porre (100g)
- Hvidløg (25g)
- Spidskål (100g)
- A-38 (200g)
- Kylling uden skind (150g)
- Paprika
Instruktioner
- Kyllingen gnubbes i paprika og monteres på rotesserie og monteres derefter i weber gasgrillen som tændes på fuldt blus. Når temperaturen når 200 grader slukkes der for den midterste brænder
- Skyl grøntsager
- Skræl gulerødder og persillerødder og skær dem i stænger
- Porre flækkes på langs og skæres i grove tern
- Spidskålen snittes groft
- Halver snackpeber og skær dem i brede stykker
- Ca 30-35 efter at kyllingen er sat i grillen kan du starte med med grøntsagerne som skal laves på panden.
- Paprika ristes af på panden med en lille smule olie
- Persillerødder og gulerødder tilsættes og røres sammen med paprika i 1 min
- Presset hvidløg tilføres og retten steger videre i 1 min
- Porre tilføjes og grøntsagerne røres rundt i 1 min
- Nu tilføjes rød peber som skal have 1 min sammen med de andre grøntsag
- Til slut tilføjes spidskål og efter 2 minutter er grøntsagerne klar
- A-38 (0,5% fedt) røres op med ½ fed hvidløg og smages til med salt og peber
- Server kylling uden skind
Ernæringsinformation
kcal: 663