5:2 kuren hjælp. Gratis kalorietabel til dit køleskab

Savner du at have overblik over dit kalorieforbrug når du står i køkkenet og skal lave mad til dine fastedage?

Gratis kalorietabel

Hos slankedoktor kan du gratis hente en gratis kalorietabel over de 50 mest spiste fødevarer, brug den sammen med en køkkenvægt og du kan nemt lave kaloriefattigt mad. Kalorietabellen er lige til at printe ud og hænge op på køleskabet.

Har du en iPad eller anden tablet med i køkkenet kan også gratis benytte dig af kalorietabel.dk

Tippet med den gratis køleskabstabel med kalorier blev indsendt af Janni som lige er startet med at faste, hun skriver:

“I mandags fik jeg til morgenmad 40 g havregryn med 1 dL minimælk, til frokost en gulerod og en light-sodavand, til eftermiddag 2 bitte-små stykker mørk chokolade til min te og til aften en skive rugbrød (kun med rugkerner,- ingen fede frø og kerner her) med 2 skiver torskerogn, 1 æg og 10 cm agurk. Te og vand hele dagen som jeg nu havde lyst til. Alt vejet og udregnet efter kalorietabellen til total 500 kcal,- det tog ikke lang tid.  Jeg synes ikke det var uoverkommeligt hårdt at leve af dette, og tænkte at det måske kunne tjene som inspiration for andre.”

Har du selv et fastetip som du har lyst til at dele med andre, så er du velkommen til at kommentere herunder eller kontakte mig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
5:2 kuren hjælp. Gratis kalorietabel til dit køleskab, 5.8 out of 10 based on 6 ratings
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *