Dansk 5:2 bog

Dansk 5:2 er endnu en bog som er skrevet på dansk. Bag bogen står forfatterne Birdie Bjerregaard & Louise Bruun (som har været i Aftenshowet 25 juli 2013 og fortælle om 5:2 kuren).

Bogen forventes at udkomme i starten af januar 2014.

Du kan revolutionere din sundhed ved at følge 5:2 princippet.

Der kan opnås imponerende resultater ved blot at faste (spise mindre) to dage om ugen. 5:2 faste har taget verdenen med storm siden Michael Mosley afprøvede den på egen krop i dokumentaren: Eat, Fast and Live Longer.

Ernæringsterapeuten Louise Bruun har selv arbejdet med princippet bag 5:2 kuren igennem flere år. 5:2 kuren går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og 2 dage om ugen holde en let faste hvor man indtager væsenligt færre kalorier end normalt – 500 kcal for kvinder og 600 kcal for mænd.

Der er mange lækre opskrifter og konkrete råd til kuren i bogen. Sammen med Birdie Bjerregaard bliver du guidet godt i gang med din 5:2 kur. Resultatet af kuren vil give dig en meget bedre krop og mest tydeligt vil være det vægttab som følger med, da kroppen som resultat af fasten begynder at forbrænde de ting der har sat sig som overflødige kg.

I bogen kan du følge 4 kvinder og mænd  som lever efter 5:2 principperne og de gennemgår løbende tests som viser deres helbredstilstand uge for uge, så der kan ses hvordan deres kroppe bliver forbedret som resultat af 5:2 kuren.

Effekten af 5:2 kuren er forbløffende

Det er dokumenteret at ved at faste 2 dage om ugen, vil du opnå forbedringer på din krop som:

  • Reduceret fedtprocent
  • Nedsat risiko for Alzheimers
  • Nedsat risiko for Parkinsons
  • Nedsat risiko for diabetes
  • Kræftforebyggende
  • Nedsat kolesteroltal
  • Dine hjerneceller bliver forbedret

Louise Bruun og Birdie Bjerregaard guider dig igennem et 6-ugers forløb hvor du bliver vænnet til at faste. Dette sker gennem lækre opskrifter som indeholder de kalorier som man må indtage på fastedage – 500 kcal for kvinder og 600 kcal for mænd – hvilket gøre det nemmere at komme igennen fastedagene.

 

Køb Dansk 5:2 online

ForhandlerPris fraFragtTotal pris fraLæs mere
Saxo.com0,00 DKK19,95 DKK19,95 DKKLæs mere
Gucca194,95 DKK29,95 DKK224,90 DKKLæs mere

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *