5:2 faste bøger på dansk

Her kan du finde en oversigt over bøger som omhandler 5:2 fasten på dansk.

Oversatte bøger

5:2 kuren

5:2 kuren kan betragtes som den originale bog om emnet da den er oversat fra den engelske The Fast Diet som er skrevet Michael Mosley og Mimi Spencer.

5:2 diæten

Kate Harrison der er en engelsk journalist og forfatter har i bogen beskrevet de videnskabelige facts bag ved 5:2-diæten og hvorfor diæten har helbredsmæssige fordele.

Danske bøger

1-Dagskuren – I Morgen Kan Du Spise Lige Hvad Du Vil

Med 5:2 diæten behøver du ikke at frygte fasten, da du kan spise fuldstændigt som du lyster 5 dage om ugen og kun holde øje med kalorier de resterende 2 dage. De 2 dage er for de flestes vedkommende fordelt over ugen så det “kun” er 1 dag om ugen du skal holde igen.

Dansk 5:2

I bogen kan du følge 4 kvinder og mænd som lever efter 5:2 principperne og de gennemgår løbende tests som viser deres helbredstilstand uge for uge, så det kan ses hvordan deres kroppe bliver forbedret som resultat af 5:2 kuren.

Har du kendskab til andre danske bøger om 5:2 faste?

Hvis du har læst en dansk bog om 5:2 faste som ikke er på ovenstående liste og du gerne vil anbefale, må du meget gerne skrive en kommentar herunder, eller skrive bogtitlen som en kommentar til mig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
5:2 faste bøger på dansk, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Hvis du syntes om dette indlæg, vil jeg sætte stor pris på at du vil skrive en kommentar og/eller dele den med dit netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *